Cégünkről

Az 1996-ban alakult egyszemélyes vállalkozásnak induló cégecske különleges módon nőtte ki magát egy 400 négyzetméteres világos bemutatóház-székhelyt elfoglaló, termékeit széles palettán kínáló, több embernek munkahelyet biztosító vállalatig. 

A REACTO KFT kezdetben többnyire csak papírárut forgalmazott csekély mennyiségekben.A vásárlók érdeklődését felkeltő cég a kínálatot bővítette, így nemsokára iskolaszereket kezdett árulni, valamint munkaruhákat gyártani és eladni. Ez a változás az alkalmazottak számának növekedését vonta maga után, mára 15 fős a csapat, és szakképzett szabónőknek és varrónőknek is munkahelyet jelent a REACTO. A folyamatosan fejlődésben lévő cég tovább bővítette a profilját az évek során, mára székeket, játékokat és munkavédelmi felszereléseket is forgalmaz.
Cégünk a megyén kívül is szállít irodaszert, székeket, iskolaszert és társasjátékokat az RTC Holding, Antares, D-Toys regionális képviselőjeként, emellett a munkaruhák értékesítése is országos szintre van kiterjesztve.

A REACTO KFT szakképzett alkalmazottai mára egy kellemes munkahelyen dolgozhatnak együtt, a cég jelenlegi székhelyén, ahol a vásárlók a tevékenység minden ágazatát megtalálhatják a Berde Mózes utca 46 szám alatt, Székelyudvarhelyen. A vállalat vezetősége a fent említett székhelyen kívül fenntart egy kisebb üzletet a Rákoczi utca 6/4 szám alatt, ahol a járókelők kedvükre vásárolhatnak.

Kép: 
Főépületünk a Berde Mózes 46. szám alatt
Varrodánk és szabászatunk az emeleten