Despre noi

Firma, fondata in 1996 cu un singur angajat, a evoluat sa devina o companie care-și promoveaza produse pe o plaja larga, avand mai multi angajați si ocupand un sediu-showroom de 400 de mp.

An access to affordable and quality medications is a priority for the vast majority of people worldwide, http://rxoncanadian.com but there is hardly anyone, who is ready to get it at the cost of personal safety.

Initial SC REACTO SRL comercializa numai papetarie la o scara restransa. Starnind interesul pietei compania a largit gama de produse oferite, comercializand rechizite scolare si producand haine de lucru. Aceasta schimbare a dus la cresterea numarului angajatilor, echipa constând din 15 angajati, firma oferind locuri de munca si personalului calificat in productia de haine de lucru. Firma fiind intr-o crestere constanta a continuat sa-si largeasca gama produselor comercializate incluzand si scaune, jucarii si echipamente de protectie.
Compania realizeaza distributia obiectelor de birotica, scaune, rechizite scolare si jocuri de societate in afara granitelor judetului Harghita fiind reprezentantul regional al firmelor RTC Holding, Antares si D-Toys. Pe langa aceste activitati si comercializarea hainelor de lucru este extinsa la nivel national.

In ziua de azi, angajatii firmei REACTO SRL lucreaza imreuna intr-o locatie cu ambianța placuta, care este sediul companiei, unde clientii pot sa regaseasca produse din toate ramurile activitatii. Acest sediu este plasat in Odorheiu-Secuiesc, stada Berde Mózes, nr. 46. Firma pe langa sediul mentionat anterior mai are o locatie cu suprafata mai modesta, plasat pe strada Rákoczi nr. 6/4, unde trecatorii au acces comod la produsele comercializate.

Kép: 
Cladirea principala pe str. Berde Mózes nr 46.
Croitorie la etaj